Великий піст

Великий піст – центральний і найсуворіший християнський піст, який триває шість тижнів і завершується Великоднем. В деякі дні посту можна їсти рибу, у вихідні – пити вино і їсти масло, в іншому ж дозволені тільки пісні страви, холодні чи гарячі – через день. Однак Великий піст – не тільки про обмеження в їжі. Це час очищення і тіла, й душі, коли заборонені погані думки, лайка і сварки.






Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)
зефир рецепт, рецепт зефира, как приготовить зефир в домашних условиях, рецепт яблочного зефира, рецепт сливовового зефира, как приготовить клюквенный зефир
Як приготувати зефір: 3 рецепти