Великий піст

Великий піст – центральний і найсуворіший християнський піст, який триває шість тижнів і завершується Великоднем. В деякі дні посту можна їсти рибу, у вихідні – пити вино і їсти масло, в іншому ж дозволені тільки пісні страви, холодні чи гарячі – через день. Однак Великий піст – не тільки про обмеження в їжі. Це час очищення і тіла, й душі, коли заборонені погані думки, лайка і сварки.






Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо