Грог з білим ромом


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів


Переглянути відгуки

Такий грог з білим ромом стане не тільки улюбленим напоєм всієї компанії, а й яскравим фаєр-шоу!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Лимон1шт
Апельсин2шт
Ром білий250мл
Перець (крупного помолу)0.50ч.л.

Як приготувати грог з білим ромом

Зрізаємо цедру з лимона й апельсинів, видавлюємо з них сік. Цедру кладемо в сотейник, і заливаємо ромом (2 ст.л.). Масу прогріваємо на середньому вогні та підпалюємо. Даємо погоріти протягом 10-15 секунд і заливаємо соком.

Додаємо ром, що залишився, й знову прогріваємо. Розливаємо напій по склянках і посипаємо перцем. Грог з білим ромом готовий!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Солодка ковбаска з горіхами
Овочевий рататуй – рецепт
Пісна лазанья
Буріто з телятиною
Ряжанка: рецепт
Брауні (фоторецепт)
Яйця по-кубинськи
Салат Цезар з тунцем
Лобіо з квасолі (Все буде добре, відеорецепт)
Паелья з сиром тофу
Пісні голубці з рибою (фоторецепт)
Яблука, квашені в капусті (Все буде добре, відеорецепт)
Пісний борщ
Запіканка з сиром


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити