Бриош

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу

Бриош — разновидность французской сдобной выпечки. Традиционный бриош представляет собой круглую булку с фруктами и измельченным шоколадом, подваемую к чаю или кофе. Первое упоминание об этой сдобе содержится в древнефранцузских летописях, датируемых 1404 годом. Начиная с 18 века, бриош стал готовиться во Франци повсеместно.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Медовик з лісовими горіхами
Бісквіт з лікером
Карамельний пиріг з інжиром
Кетчуп як в магазині
Молодильні яблука: 6 кращих сезонних рецептів з яблук
Класичний італійський Тірамісу
Мочені яблука в банці: рецепти приготування
Домашній сидр: кращі рецепти
Салат з баклажанів на зиму: 3 найкращі рецепти
Виноград сушений
Паста з соусом песто від Ектора Хіменеса-Браво
Хріновуха
Вино «Карпати»
Печиво з яблуками, фініками і волоськими горіхами
Медово-яблучний узвар

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
блюда из яблок
Молодильні яблука: 6 кращих сезонних рецептів з яблук
моченые яблоки, моченые яблоки в банке рецепт, как приготовить моченые яблоки на зиму, маринованные яблоки рецепты, рецепт приготовления моченых яблок на зиму
Мочені яблука в банці: рецепти приготування