Читайте також: Салат з маринованими мідіями
Як приготувати мідії
1. Розморожуємо мідії. Чистимо і дрібно кришимо часник. Додаємо всі інгредієнти, крім мідій, і даємо закипіти.
2. Додаємо мідії, варимо ще 6-7 хвилин, поки всі мідії не відчиняться. Якщо якісь мідії не відкриють стулки черепашок – викиньте їх – такий молюск нам не потрібен.
3. Відціджуємо рідину, зберігаємо її в кількості 1 склянки, залишивши в ній весь часник. Випаровуємо рідину на малому вогні до, приблизно, ¾ обсягу. Потім додаємо вершкове масло і помішуємо, поки воно не розтане. Соус готовий.
Подаємо мідії прямо в мушлях, а соус – окремо.
Читайте також: Іспанська паелья на велику компанію