Грибний суп в мультиварці


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Ароматний грибний суп можна приготувати в мультиварці

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Олія1ст.л.
Чорний мелений перець0по вкусу
Сіль0по вкусу
Лавровий лист2шт
Цибуля1шт
Морква2шт
Картопля6шт
Свіжі гриби (печериці, лисички або білі)500г

Грибний суп в мультиварці: покроковий рецепт

  1. Дрібно нарізаємо гриби та цибулю.
  2. Натираємо моркву на дрібній тертці.
  3. Картоплю нарізаємо кубиками.
  4. У чаші обсмажуємо моркву та цибулю на рослинній олії протягом 5 хвилин при закритій кришці.
  5. У чашу наливаємо 2 л гарячої води, додаємо гриби, картоплю, сіль, перець і морквяно-цибульну суміш.
  6. Закриваємо кришку, включаємо режим “Congee” на 1 годину.


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Солодка ковбаска з горіхами
Овочевий рататуй – рецепт
Пісна лазанья
Буріто з телятиною
Ряжанка: рецепт
Брауні (фоторецепт)
Яйця по-кубинськи
Салат Цезар з тунцем
Лобіо з квасолі (Все буде добре, відеорецепт)
Паелья з сиром тофу
Пісні голубці з рибою (фоторецепт)
Яблука, квашені в капусті (Все буде добре, відеорецепт)
Пісний борщ
Запіканка з сиром


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити