Складові:
- помідори – 3 шт.
- свіжі огірки – 2 шт.
- солодка ріпчаста цибуля – 1 шт.
- солодкий перець – 1 шт.
- фета – 200 г.
- маслини – за смаком
- оливкова олія – 4 ст. л.
- сік лимона – за смаком
- сіль за смаком
- перець – за смаком
- листя салату – 3 шт.
ГОТУЄМО З НАМИ
Грецький салат (фоторецепт)
КРОК 1.
Перець очищаємо від насіння і зрізаємо білі потовщення, нарізаємо великою соломкою.
КРОК 2.
Помідори нарізаємо велики шматочками.
КРОК 3.
Огірки розрізаємо навпіл і нарізаємо скибочками (огірки можна очистити від шкірки).
КРОК 4.
Цибулю нарізаємо соломкою.
КРОК 5.
В мисці змішуємо оливкову олію та сік лимону, солимо, перчимо заправку.
КРОК 6.
Викладаємо овочі в миску, поливаємо заправкою і перемішуємо. На тарілки розкладаємо овочі, зверху кладемо сир фета кубиками і маслини. Грецький салат готовий!