Грецький соус Цацики

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Здорове харчуванняГрецька кухняПікнік
У спеку — саме те! Грецький соус Цацики можна подавати як легку заправку до салатів, до м'яса замість майонезу і до овочів, а також риби
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Густий йогурт370 мл
Огірки2 шт
Часник5 зубчиків
Винний оцет1 ст.л.
Оливкова олія2 ст.л.
Сіль1 ч.л.
Свіжа м'ята1 ст.л.
Петрушка чи кріп1 ст.л.
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Дієтична окрошка

Як приготувати соус цацики

  1. Огірки чистимо від шкірки і натираємо на тертці. Солимо і через 5 хвилин віджимаємо зайву воду.
  2. Часник дрібно нарізаємо, змішуємо з винним оцтом і йогуртом. Додаємо до огірків разом із зеленню.
  3. Ретельно перемішуємо, додаємо оливкову олію і знову перемішуємо.

Подаємо соус Цацики охолодженим до м’яса, риби або овочів.

Соус можна прикрасити оливкою або трьома часточками огірка і гілочкою м’яти

ГОТУЄМО З НАМИ
Класичний грецький салат

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Аджика (фоторецепт)
Домашній кетчуп з томатної пасти
Сацебелі по-імеретинськи (фоторецепт)
Соуси зі слив на зиму: ТОП-5 рецептів
Рецепт кетчупу: ідеї на будь-який смак
Сацебелі
Сливовий соус з розмарином
Пікантний соус із зелених помідорів
Ткемалі — рецепт сливового соусу
Соус Софріто (фото рецепт)
Абрикосовий тартар (Все буде добре) (відео)
Соус гуакамоле (фоторецепт)
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
М’ятний соус до м’яса
Сирний суп з плавленим сиром – рецепт покроковий

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Цукерки з яблук: рецепти приготування в домашніх умовах
что приготовить из яблок
Що приготувати з яблук: проста та смачна випічка