Салат Цезар – рецепт приготування улюбленої страви

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
СалатиАмериканська кухня
Салат Цезар став досить популярним останнім часом. У нього з'явилася велика кількість різновидів, але спочатку в класичному рецепті можна зустріти тільки такі продукти: листя салату, яйця, оливкова олія, пармезан, хліб, вустерський соус і часник. У цьому варіанті салат Цезар ми будемо готувати з куркою.
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Для саталу
Куряче філе400 г
Салат Айсберг1 качан
Помідори Черрі200 г
Сир Пармезан100 г
Хліб білий1/2 буханки
Часник2 зубчики
Оливкова олія3 ст. л
Для соусу
Яйця2 шт
Оливкова олія60 мл
Гірчиця2 ч.л
Сік лимонний3 ст.л
Часник2 зубчики
Сир Пармезан50 г
Сільза смаком
Додати в список покупок

Процес приготування Цезаря

Приготування салату необхідно починати з соусу.

  1. Для цього до початку готування вийміть з холодильника яйця, вони мають бути теплими. Кип’ятимо воду в каструлі і знімаємо з вогню, кладемо в неї яйця і виймаємо їх через 1 хвилину.
  2. Розбиваємо яйця в чашу блендера або миску.
  3. Чистимо і тиснемо часник. Натираємо пармезан на дрібній тертці. Складаємо підготовлені продукти в чашу блендера і подрібнюємо, поки соус не стане однорідним.

Готуємо сам салат

  1. Беремо половинку білого хліба і нарізаємо його кубиками (кірки потрібно обов’язково прибрати). Чистимо часник і тиснемо лезом ножа, складаємо в невелику миску і додаємо оливкову олію. Ставимо миску в мікрохвильовку максимум на 30 секунд. Масло має увібрати в себе аромат часнику.
  2. Розкладаємо на деку шматочки хліба і рівномірно поливаємо олією. Ставимо деко в розігріту до 180 ° С духовку на 10-15 хвилин. Хліб повинен стати золотистого кольору.
  3. Миємо куряче філе і нарізаємо на шматочки, солимо і перчимо.
  4. Розігріваємо на сковороді невелика кількість оливкової олії, обсмажуємо курку на середньому вогні.
  5. Рвемо листя салату на великі шматочки (якщо розрізати листя ножем, воно може гірчити).
  6. Миємо й нарізаємо помідори.
  7. Нарізаємо на тонкі скибочки пармезан.
  8. Розкладаємо на тарілці листя салату, курку і скибочки пармезану. Зверху розкладаємо сухарики і поливаємо Салат Цезар соусом. В останню чергу викладаємо на тарілку помідори.
  9. Салат готовий!

ГОТУЄМО З НАМИ
Соус Цезар (фоторецепт)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Салат із броколі з яйцями
Салат на хлібі: оригінальні рецепти
5 м’ясних салатів до святкового столу та на кожний день
Салат з ананасами, куркою і грибами
Салат із маринованих огірків з крабовими паличками
Соковиті салати з куркою: 5 рецептів
Листковий салат з куркою
Салат із крабових паличок із сиром
Теплий салат з індичкою й інжиром (фоторецепт)
Салат Цезар: 5 кращих рецептів
Класичний олів’є
Салат з кальмарами та восьминогом
Простий овочевий салат з крабовими паличками
Салат Грецький
Салат Цезар з сьомгою (фоторецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів
рецепт десерта из айвы, рецепт приготовления десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы, состав десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы
Десерт із айви