Процес приготування Цезаря
Приготування салату необхідно починати з соусу.
- Для цього до початку готування вийміть з холодильника яйця, вони мають бути теплими. Кип’ятимо воду в каструлі і знімаємо з вогню, кладемо в неї яйця і виймаємо їх через 1 хвилину.
- Розбиваємо яйця в чашу блендера або миску.
- Чистимо і тиснемо часник. Натираємо пармезан на дрібній тертці. Складаємо підготовлені продукти в чашу блендера і подрібнюємо, поки соус не стане однорідним.
Готуємо сам салат
- Беремо половинку білого хліба і нарізаємо його кубиками (кірки потрібно обов’язково прибрати). Чистимо часник і тиснемо лезом ножа, складаємо в невелику миску і додаємо оливкову олію. Ставимо миску в мікрохвильовку максимум на 30 секунд. Масло має увібрати в себе аромат часнику.
- Розкладаємо на деку шматочки хліба і рівномірно поливаємо олією. Ставимо деко в розігріту до 180 ° С духовку на 10-15 хвилин. Хліб повинен стати золотистого кольору.
- Миємо куряче філе і нарізаємо на шматочки, солимо і перчимо.
- Розігріваємо на сковороді невелика кількість оливкової олії, обсмажуємо курку на середньому вогні.
- Рвемо листя салату на великі шматочки (якщо розрізати листя ножем, воно може гірчити).
- Миємо й нарізаємо помідори.
- Нарізаємо на тонкі скибочки пармезан.
- Розкладаємо на тарілці листя салату, курку і скибочки пармезану. Зверху розкладаємо сухарики і поливаємо Салат Цезар соусом. В останню чергу викладаємо на тарілку помідори.
- Салат готовий!
ГОТУЄМО З НАМИ
Соус Цезар (фоторецепт)