Салат Цезар – рецепт приготування улюбленої страви

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
СалатиАмериканська кухня
Салат Цезар став досить популярним останнім часом. У нього з'явилася велика кількість різновидів, але спочатку в класичному рецепті можна зустріти тільки такі продукти: листя салату, яйця, оливкова олія, пармезан, хліб, вустерський соус і часник. У цьому варіанті салат Цезар ми будемо готувати з куркою.
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Для саталу
Куряче філе400 г
Салат Айсберг1 качан
Помідори Черрі200 г
Сир Пармезан100 г
Хліб білий1/2 буханки
Часник2 зубчики
Оливкова олія3 ст. л
Для соусу
Яйця2 шт
Оливкова олія60 мл
Гірчиця2 ч.л
Сік лимонний3 ст.л
Часник2 зубчики
Сир Пармезан50 г
Сіль
Додати в список покупок

Процес приготування Цезаря

Приготування салату необхідно починати з соусу.

  1. Для цього до початку готування вийміть з холодильника яйця, вони мають бути теплими. Кип’ятимо воду в каструлі і знімаємо з вогню, кладемо в неї яйця і виймаємо їх через 1 хвилину.
  2. Розбиваємо яйця в чашу блендера або миску.
  3. Чистимо і тиснемо часник. Натираємо пармезан на дрібній тертці. Складаємо підготовлені продукти в чашу блендера і подрібнюємо, поки соус не стане однорідним.

Готуємо сам салат

  1. Беремо половинку білого хліба і нарізаємо його кубиками (кірки потрібно обов’язково прибрати). Чистимо часник і тиснемо лезом ножа, складаємо в невелику миску і додаємо оливкову олію. Ставимо миску в мікрохвильовку максимум на 30 секунд. Масло має увібрати в себе аромат часнику.
  2. Розкладаємо на деку шматочки хліба і рівномірно поливаємо олією. Ставимо деко в розігріту до 180 ° С духовку на 10-15 хвилин. Хліб повинен стати золотистого кольору.
  3. Миємо куряче філе і нарізаємо на шматочки, солимо і перчимо.
  4. Розігріваємо на сковороді невелика кількість оливкової олії, обсмажуємо курку на середньому вогні.
  5. Рвемо листя салату на великі шматочки (якщо розрізати листя ножем, воно може гірчити).
  6. Миємо й нарізаємо помідори.
  7. Нарізаємо на тонкі скибочки пармезан.
  8. Розкладаємо на тарілці листя салату, курку і скибочки пармезану. Зверху розкладаємо сухарики і поливаємо Салат Цезар соусом. В останню чергу викладаємо на тарілку помідори.
  9. Салат готовий!

ГОТУЄМО З НАМИ
Соус Цезар (фоторецепт)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Як приготувати салат Цезар вдома?
Салат з креветками та свіжими огірками
Який салат з крабових паличок можна приготувати?
Як приготувати Мімозу з плавленим сиром?
Як зробити грецький салат з бринзою?
Крабовий салат: простий рецепт
Зелений салат з бринзою і черрі
Зелений салат з часниковими грінками
Салат зі шпинату з яблуками, журавлиною та горіхами
Рецепти заправок для овочевих салатів
Салат з черешнею, полуницею і куркою
Грецький салат
Зелений східний салат (фоторецепт)
Зелений салат зі сметаною і яйцем
Салат Мімоза
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
кабачки в кетчупе чили на зиму
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
рецепт икры из кабачков, рецепт приготовления кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру рецепт, состав кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру
Кабачкова ікра як у магазині