Як приготувати салат Гранатовий браслет з сиром
- Сир подрібнюємо на середній або дрібній тертці.
- Очищені волоські горіхи кладемо на розігріту суху пательню. Обсмажуємо їх до легкого золотистого кольору 5 хвилин. Обов’язково стежимо за смаженням і вчасно перемішуємо горіхи.
- Висипаємо ядра горіхів на одноразові паперові рушники та чекаємо, поки вони охолонуть до кімнатної температури. Потім їх рубаємо ножем на дрібні шматочки.
- Зубчики часнику чистимо від лушпиння і подрібнюємо будь-яким прийнятним для вас способом. Наприклад, можна пропустити їх через прес, нарізати ножем або просто натерти.
- У глибоку тарілку висипаємо тертий сир, заправляємо його майонезом і посипаємо все часником. Змішуємо, додаємо волоські горіхи. Ще раз перемішуємо і перевіряємо за смаком на сіль.
- Готову сирну суміш укладаємо на блюдо в формі кільця. Для цього ставимо в центр тарілки стакан. У кінці готування стакан виймаємо.
- Посипаємо все насінням граната та подаємо до столу.