Як приготувати Гранатовий браслет з копченою куркою
- Яйця і моркву відварюємо до готовності. Картоплю варимо в мундирі. Очищуємо її, як тільки вона трохи охолоне.
- Буряк ретельно миємо, загортаємо в фольгу і відправляємо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин. Трохи охолоджуємо та чистимо.
- Окремо нарізаємо цибулю, але не занадто дрібно. Обсмажуємо її у невеликій кількості рослинної олії до золотистого кольору, постійно помішуючи.
- Копчену курку очищуємо від шкіри та кісток. М’ясо нарізаємо на шматочки середньої величини.
- Беремо плоске блюдо відповідного розміру та ставимо в центрі тарілки стакан.
- Для першого шару щільно укладаємо курку і злегка притискаємо її пальцями.
- Наступним шаром укладаємо моркву (також щільно). Зверху злегка приправляємо її майонезом.
- Очищену картоплю, як і інші овочі, натираємо та викладаємо поверх моркви. Потім відокремлюємо приблизно третину волоських горіхів і посипаємо ними картоплю. Знову тонкий шар майонезу.
- Викладаємо смажену цибулю.
- Зверху кладемо другу частину курки. Не забуваємо кожен шар добре притискати, і знову посипаємо все горіхами.
- Яйця в окремій ємності змішуємо з 1-2 ложками майонезу та викладаємо на салат.
- За таким же принципом викладаємо буряк: натертий овоч змішуємо з майонезом, за необхідністю злегка приправляємо його перцем і розподіляємо по всій поверхні салату.
- Обгортаємо салат харчовою плівкою і прибираємо в холодильник.
- Прикрашаємо салат Гранатовий браслет зернами граната по всій поверхні.
ГОТУЄМО З НАМИ
Салат Гранатовий браслет з сиром