Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Буряк | 1 шт. | |
Морква | 2 шт. | |
Картопля | 2 шт. | |
Курка (філе) | 200 г | |
Чорнослив | 100 г | |
Волоські горіхи | 2 шт. | |
Яйця | 3 шт. | |
Гранат | 1 шт. | |
Майонез | за смаком | |
Додати в список покупок
Як приготувати Гранатовий браслет з чорносливом
- Буряк, картоплю і моркву окремо відварюємо. Потім охолоджуємо та чистимо від шкірки.
- Буряк натираємо на тертці. Ядра волоських горіхів подрібнюємо та змішуємо з тертим буряком.
- Куряче філе відварюємо, охолоджуємо, нарізаємо маленькими шматочками.
- Добре промитий чорнослив подрібнюємо.
- Яйця варимо круто, охолоджуємо, чистимо.
- Гранат чистимо, відокремлюємо зерна.
- Салат викладаємо шарами у вигляді браслета. Можна поставити в центр блюда стакан або чашку, а навколо — салат шарами. У кінці приготування стакан потрібно вийняти. 1-й шар: картопля, натерта на крупній тертці + майонез; 2-й шар: тертий буряк з горіхами + майонез; 3-й шар: курка + майонез; 4-й шар: чорнослив + майонез; 5-й шар: терта морква + майонез; 6-й шар: яйця, натерті на дрібну тертку + майонез.
- Поверхню салату густо посипаємо зернами граната та ставимо в холодильник на 2-3 години перед подачею.