Як приготувати салат із крабових паличок і Мівіни
- Крабові палички очищуємо від плівки. Якщо вони були в морозилці, їх слід розморозити.
- Яйця відварюємо вкруту. Охолоджуємо, чистимо та нарізаємо кубиками.
- Мівіну подрібнюємо, заливаємо окропом на 3-5 хвилин. Намагайтеся, щоб весь напівфабрикат був покритий водою. Згодом відкиньте вермішель на друшляк і дайте рідині стекти. Вермішель охолоджуємо.
- Нарізаємо кубиками крабові палички.
- Зелену цибулю дрібно нарізаємо.
- Зціджуємо всю рідину з консервованої кукурудзи.
- Змішуємо в мисці всі інгредієнти: крабові палички, зелену цибулю, яйця, Мівіну, кукурудзу, свіжі огірки. Заправляємо салат майонезом. Все ретельно перемішуємо.
- Перед подачею охолоджуємо салат у холодильнику близько 30-40 хвилин.
ГОТУЄМО З НАМИ
Салат із крабових паличок і печериць
Читайте також рецепт крабового салату з капустою.