Перший спосіб
Складові:
- Філе хека – 200 г;
- Вершки – 30 г;
- Яєчний білок – 1 шт.;
- Буряковий сік – за смаком
Як приготувати:
- Філе хека нарізаємо великими шматочками і додаємо вершки
- Відокремлюємо білки від жовтків, білки збиваємо в пишну піну
- З’єднуємо збиті білки з рибою і перебиваємо її блендері до однорідної консистенції. Солимо за смаком.
- Загортаємо рибну масу в два шари харчової плівки, краї добре зав’язуємо.
- Відварюємо рибну «ковбаску» в киплячій воді 10 хвилин
- Відварену рибну «ковбаску» підфарбовуємо буряковим соком і додаємо в салат, розкришивши її на дрібні шматочки
ГОТУЄМО З НАМИ
Простий овочевий салат з крабовими паличками
Другий спосіб
Складові:
- Морський язик – 0,5 кг;
- Вода – 100 мл;
- Картопляний крохмаль – 2 ст. л;
- Спеції сухі – 2 ст. л .;
- Сіль за смаком
Як приготувати:
- Пангасіус розморожуємо, ріжемо на шматочки і подрібнюємо блендером або пропускаємо через м’ясорубку.
- Потім кладемо в кастрюлю і доводимо до кипіння на повільному вогні.
- Крохмаль розчиняємо в 100 мл води. У нагріту суміш з пангасіуса поступово додаємо розчинений крохмаль, ретельно перемішуючи.
- Варимо до загустіння. Знімаємо з вогню, додаємо сіль, 1 ст. л. крабової приправи, ретельно перемішуємо.
- Викладаємо в прямокутну форму. Охолоджуємо. Нарізаємо на шматочки у вигляді паличок. Вмочуємо палички в крабову приправу і кладемо в холодильник на годину.