Ектор Хіменес-Браво


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...


Переглянути відгуки


Ектор Хіменес-Браво – всесвітньо відомий шеф-кухар колумбійського походження, бізнесмен та телеведучий проекту «МастерШеф» і «Кулінарна династія».
Любов до кулінарії Ектору Хіменес-Браво прищепила мати. Причому його цікавив не тільки процес приготування страв, а й естетична сторона кулінарного мистецтва. Ектор впевнений, що кухар повинен бути художником. Себе він зараховує до абстракціоніста, вважаючи кулінарне мистецтво придатною формою самовираження.
Ектор Хіменес-Браво народився в Колумбії – країні, де сім’я займає дуже важливе місце в житті людини, і де навіть найзвичайнійший домашній обід – це справжній ритуал єднання людей, наповнений пристрасними смаками та ароматами. Саме тому Ектор вважає кращим у світі кухарем свою маму, страви якої, приготовані з величезною ніжністю та любов’ю, по колишньому надихають його до створення все нових та нових кулінарних шедеврів.
Після закінчення школи кулінарних мистецтв у 1991 році наступні кілька років Ектор Хіменес-Браво відточував свою майстерність у найкращих ресторанах та 5-зіркових готелях Колумбії і викладав кулінарне мистецтво. Однак слава про молодого, талановитого та енергійного шеф-кухаря швидко вийшла за межі Латинської Америки, і у 1999 він став шеф-кухарем одного з найрозкішніших готелів США – Hilton Boston Back Bay. При цьому потрібно відзначити, що Ектор Хіменес-Браво став наймолодшим шеф-кухарем Hilton в Північній Америці за весь час існування цієї мережі готелів.
Ектор Хіменес-Браво – творець власного кулінарного стилю «Nuevo Latino», в якому латиноамериканська пристрасність змішується з французькою елегантністю та азіатської витонченістю.
Ектор вперше відвідав Україну у 2005 році, коли працював у Росії. Тоді він вирішив влаштувати собі невелику відпустку. Після візиту в нашу країну кухар категорично вирішив, що Україна йому подобається набагато більше, і він хотів би тут залишитися. У 2009 році Ектор Хіменес-Браво отримав пропозицію від міжнародної мережі готелів InterContinental Hotel Group і взяв участь у відкритті п’ятизіркового готелю InterContinental Kiev, для якого він розробив та впровадив концепції всіх ресторанів. Крім готелю Ектор Хіменес-Браво розробляє концепції і для інших ресторанів та готелів.
Сьогодні Ектор Хіменес-Браво очолює міжнародну компанію Bravo Restaurant Group, як і раніше багато подорожує та проявляє себе в абсолютно новому амплуа – амплуа телеведучого. Ектор став улюбленим шеф-кухарем всій Україні, його рецепти користуються надзвичайним успіхом, а смак його страв не може залишити байдужим навіть найвибагливішого гурмана.




Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт салата грибная поляна с корейской морковкой, рецепт приготовления салата грибная поляна с корейской морковкой, как приготовить салат грибная поляна с корейской морковкой, состав салата грибная поляна с корейской морковкой, как приготовить салат грибная поляна с корейской морковкой
Грибна поляна: 5 рецептів салату
рецепт салата гнездо глухаря, рецепт приготовления салата гнездо глухаря, как приготовить салат гнездо глухаря, состав салата гнездо глухаря, как приготовить салат гнездо глухаря
Салат Гніздо глухаря: рецепт класичний