Як приготувати фрикадельки з індички
- З індички знімаємо шкіру, а м’ясо перекручуємо на фарш.
- Горіхи злегка обсмажуємо на сковороді протягом 2-х хвилин.
- У фарш додаємо рубаний лук, родзинки, яйце, кінзу, кумін, горіхи і соняшникову олію.
- Соняшниковою олією змащуємо тарілки і викладаємо на них сформовані кульки з м’яса.
- Фрикадельки обсмажуємо з невеликою кількістю масла до рум’яної скоринки, а потім запікаємо в духовці при температурі 210 градусів протягом 5 хвилин.
Готуємо соус
Змішуємо йогурт, подрібнений часник, сік лимона, кумін, перець чилі і трохи рослинного масла. Готові фрикадельки з м’ясом індички поливаємо соусом, прикрашаємо кінзою і горіхами. Також ви можете приготувати суп з фрікадельками.