Лосось в тісті


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 раз


Посмотреть отзывы

Як приготувати благородну страву з лосося в невагомій шубці зі шпинату та тонкого тіста розповів шеф-повар Вадим Волконський

Найти рецепт из моих ингредиентов

Ингредиенты
Добавить в список покупок
Лосось120г
Оливкова олія20г
Шпинат20г
Сочевиця (готова, заправленна оливковою олією)50г
Помідор «Конкосе»30г
Цибуля-шалот10г
Тісто «Філо»10г
Соєвий соус20г
Базилікдрібка
Маслоза смаком
Бальзамічний оцетза смаком

Як приготувати лосося в тісті — покроковий рецепт

  1. Нарізаємо кубиками помідор. Ошпарюємо шпинат окропом та викладаємо його на тарілку
  2. Розігріваємо у пательні олію та обсмажуємо в ньому помідор та дрібно нарізаний балиліз
  3. Солимо та перчимо лосось, нарізаний полосками середньої товщини. Поливаємо рибу оливковою олією. Завертаємо кожен шматочок риби в шпинат
  4. Розрізаємо тісто на 4 частини, змащуємо його маслом та завертаємо лосось. Наливаємо в пательню олію, викадаємо масло та обсмажуємо рибу з двох сторін до золотистої шкоринки

Замість тіста «Філо» можна взяти звичайне листкове тісто, тільки потрібно його дуже тонко розкачати. До того ж, листкове тісто не потрібно змащувати вершковим маслом

Маринуємо цибулю

Дрібно нарізаємо цибулю, кладемо в миску за заливаємо оцтом. Додаємо сік лимону, соєвий соус та оливкову олію.

Викладаємо сочевицю, помідор та шпинат в невелику тарілку. Розрізаємо готову рибу та кладемо зверху. Поливаємо страву соусом з цибулі. Лосось в тісті готовий!



У меня получилось!
Сохранить в кулинарную книгу


Рекомендуем
Манник с вишней (фоторецепт)
Сладкая колбаска с орехами
Овощной рататуй — рецепт
Постная лазанья
Буррито с телятиной
Ряженка: рецепт
Брауни (фоторецепт)
Яйца по-кубински
Салат Цезарь с тунцом
Лобио из фасоли (Все буде добре, видеорецепт)
Паэлья с сыром тофу
Постные голубцы с рыбой (фоторецепт)
Яблоки, квашеные в капусте (Все буде добре, видеорецепт)
Постный борщ


Новости партнеров


ВВЕРХ

Добавление в кулинарную книгу
Отправить рецепт на почту

ВОЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕГИСТРАЦИЯ

Имя
e-mail
Пароль

ВОЙТИ ЧЕРЕЗ:

или войти при помощи e-mail

Потерялся пароль?

Потерялся пароль?

На какой e-mail отправить
новый пароль?
Отмена