Лосось в тісті


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Як приготувати благородну страву з лосося в невагомій шубці зі шпинату та тонкого тіста розповів шеф-повар Вадим Волконський

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Лосось120г
Оливкова олія20г
Шпинат20г
Сочевиця (готова, заправленна оливковою олією)50г
Помідор «Конкосе»30г
Цибуля-шалот10г
Тісто «Філо»10г
Соєвий соус20г
Базилікдрібка
Маслоза смаком
Бальзамічний оцетза смаком
Додати в список покупок

Як приготувати лосося в тісті — покроковий рецепт

  1. Нарізаємо кубиками помідор. Ошпарюємо шпинат окропом та викладаємо його на тарілку
  2. Розігріваємо у пательні олію та обсмажуємо в ньому помідор та дрібно нарізаний базилік
  3. Солимо та перчимо лосось, нарізаний полосками середньої товщини. Поливаємо рибу оливковою олією. Завертаємо кожен шматочок риби в шпинат
  4. Розрізаємо тісто на 4 частини, змащуємо його маслом та завертаємо лосось. Наливаємо в пательню олію, викадаємо масло та обсмажуємо рибу з двох сторін до золотистої скоринки

Замість тіста «Філо» можна взяти звичайне листкове тісто, тільки потрібно його дуже тонко розкачати. До того ж, листкове тісто не потрібно змащувати вершковим маслом

Маринуємо цибулю

Дрібно нарізаємо цибулю, кладемо в миску за заливаємо оцтом. Додаємо сік лимону, соєвий соус та оливкову олію.

Викладаємо сочевицю, помідор та шпинат в невелику тарілку. Розрізаємо готову рибу та кладемо зверху. Поливаємо страву соусом з цибулі. Лосось в тісті готовий!



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Смачні кабачки в сметані
Цибулевий пиріг з плавленим сиром
Млинці з заварним кремом та полуницею (фоторецепт)
Апетитний свиний стейк з молодою картоплею (фоторецепт)
Овочевий суп з молодою картоплею і м’ясними фрикадельками
Рулетики з кабачків (Все буде добре – відеорецепт)
Пюре із кабачків для дитини
Гасконське лечо з кабачками
Варення з кабачків (Все буде добре, відеорецепт)
Холодна кава гляссе
Деруни з кабачків
Швидкі кабачки в мікрохвильовці
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Смажені кабачки з часником – рецепт


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити