Алла Ковальчук навчить Сергія Чибаря готувати юшку


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Завтра шоу «Все буде смачновлаштує унікальний майстерклас під відкритим небом. Ви навчитеся готувати королеву пікніківгостреньку юшку з бурштиновим бульйоном і шматочками ніжної рибки. 

1326128891_1295969869_ukhaЗазвичай юшка виходить мутна, а запах річкової риби відбиває весь апетит. Але відтепер вас будуть обходити ці проблеми, адже головний рибак України Алла Ковальчук розкриє всі секрети приготування ідеальної юшки. Ви навчитеся надавати страві запах природного «димку» прямо у себе на кухні. Ви дізнаєтеся, як перевірити готовність риби, не проколюючи її. І ви зварите рибу так, що шматочки м’яса не перетворять бульйон на каламутну кашу.

Не пропустіть новий випуск шоу «Все буде смачновже завтра (26 червня) о 9 ранку на СТБ!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити