Алла Ковальчук навчить Сергія Чибаря готувати юшку


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Завтра шоу «Все буде смачновлаштує унікальний майстерклас під відкритим небом. Ви навчитеся готувати королеву пікніківгостреньку юшку з бурштиновим бульйоном і шматочками ніжної рибки. 

1326128891_1295969869_ukhaЗазвичай юшка виходить мутна, а запах річкової риби відбиває весь апетит. Але відтепер вас будуть обходити ці проблеми, адже головний рибак України Алла Ковальчук розкриє всі секрети приготування ідеальної юшки. Ви навчитеся надавати страві запах природного «димку» прямо у себе на кухні. Ви дізнаєтеся, як перевірити готовність риби, не проколюючи її. І ви зварите рибу так, що шматочки м’яса не перетворять бульйон на каламутну кашу.

Не пропустіть новий випуск шоу «Все буде смачновже завтра (26 червня) о 9 ранку на СТБ!



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити