Біфштекс з яйцем від Сергія Калініна


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Сергей Калинин рассказал, как приготовить идеальный бифштекс для сытного гамбургера.

Ингредиенты:

Говядина – 500 г

Лук – 3 шт.

Сливочное масло – 50 г

Яйца – 3 шт.

Соль – 3 г

Перец – 3 г

beefshteks_rublenniyПриготовление:

Мясо очистите от пленки, мелко порубите в фарш. Лук нарежьте кубиками и посолите. Смешайте мясо с луком. Фарш вымешайте 10 минут и дайте постоять 30 минут в холодильнике. Затем отбейте фарш. Сформируйте бифштексы. Обжаривайте бифштексы на раскаленной сковороде на осветленном сливочном масле 8 минут, придавливая лопаткой. Посолите и поперчите во время жарки. Поджарьте яйца в круглой форме. На горячий готовый бифштекс выложите поджаренное яйцо.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити