Гаспачо від Сергія Калініна


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Gazpacho on wooden table

Кулінарний експерт Сергій Калінін розповів, як приготувати гаспачотрадиційний іспанський холодний суп з перетертих овочів.

Інгредієнти:

помідори500 г

огірки250 г

червоний болгарський перець200 г

ріпчаста цибуля – 100 г

часник1 зубчик

перець чилі1/2 шт.

лимонний сік30 мл

томатний сік200 мл

нерафінована соняшникова олія – 60 мл

солодке яблуко100 г

батон80 г

сіль1/2 ч. л.

чорний мелений перець1/3 ч. л.

Приготування:

1. Зріжте з болгарського перцю плодоніжку і очистіть від насіння. Викладіть частини перцю зовнішньою стороною на розпечену сковороду і дайте обуглитися. Вимкніть вогонь і накрийте сковороду кришкою. Охолодіть.

2. Зніміть з перцю шкірку і наріжте довільними шматками. Помідори та огірки також очистіть від шкірки.

3. Зніміть шкірку з яблука і очистіть від насіння. З цибулі і часнику зніміть піну. З перцю чилі вичистіть насіння. Далі всі інгредієнти треба нарізати довільними шматочками.

4. Додайте масло, лимонний і томатний соки. Подрібніть все блендером. Зріжте скориночку з шматочків батона. М’якоть додайте до гаспачо разом з сіллю і перцем. Ще раз подрібніть.

5. Накрийте каструлю кришкою і поставте в холодильник мінімум на півгодини, максимум – на ніч.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити