Гаспачо від Сергія Калініна

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Gazpacho on wooden table

Кулінарний експерт Сергій Калінін розповів, як приготувати гаспачотрадиційний іспанський холодний суп з перетертих овочів.

Інгредієнти:

помідори500 г

огірки250 г

червоний болгарський перець200 г

ріпчаста цибуля – 100 г

часник1 зубчик

перець чилі1/2 шт.

лимонний сік30 мл

томатний сік200 мл

нерафінована соняшникова олія – 60 мл

солодке яблуко100 г

батон80 г

сіль1/2 ч. л.

чорний мелений перець1/3 ч. л.

Приготування:

1. Зріжте з болгарського перцю плодоніжку і очистіть від насіння. Викладіть частини перцю зовнішньою стороною на розпечену сковороду і дайте обуглитися. Вимкніть вогонь і накрийте сковороду кришкою. Охолодіть.

2. Зніміть з перцю шкірку і наріжте довільними шматками. Помідори та огірки також очистіть від шкірки.

3. Зніміть шкірку з яблука і очистіть від насіння. З цибулі і часнику зніміть піну. З перцю чилі вичистіть насіння. Далі всі інгредієнти треба нарізати довільними шматочками.

4. Додайте масло, лимонний і томатний соки. Подрібніть все блендером. Зріжте скориночку з шматочків батона. М’якоть додайте до гаспачо разом з сіллю і перцем. Ще раз подрібніть.

5. Накрийте каструлю кришкою і поставте в холодильник мінімум на півгодини, максимум – на ніч.

Video: Як приготувати гаспачо?

Дивіться рецепт іспанського овочевого супу гаспачо від Сергія Калініна на сайті шоу "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму