Гарячий шоколад від Лізи Глинської


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Приготовьте горячий шоколад с перцем по рецепту Лизы Глинской и почувствуйте себя по-настоящему счастливым…

Ингредиенты:

шоколад черный горький (70-80%) – 200 г

молоко – 550 мл

корица – 2 г

кукурузный крахмал – 75 г

стручок перца чили

СМОТРИТЕ ТАКЖЕ: Крестьянский хлеб от Татьяны Литвиновой

9082a56b5ecc16aee38bc85a21574fa5Приготовление:

Разломайте шоколад на мелкие кусочки.

Разогрейте в сотейнике молоко.

Из стручка перца чили удалите семена, опустите в молоко и проварите 1 мин.

Выньте перец и положите в молоко кусочки шоколада. Варите, постоянно помешивая, до полного растворения.

Добавьте корицу. Разведите в холодном молоке крахмал и влейте в горячий шоколад. Варите 1 мин. до густоты и разлейте по чашкам. Подавайте горячим!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити