Як потрібно тримати палички для суші?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Щоб насолодитися суші в повній мірі, слід навчитися тримати палички так, як це роблять в Японії.

1. Праву кисть тримайте так, ніби хочете привітатися.

2. Одну паличку затисніть між великим пальцем і долонею.

3. Другу паличку покладіть на вказівний палець і затисніть великим пальцем.

4. Другу паличку тримайте як ручку, затиснувши вказівним, середнім і великим пальцями. Першу паличку покладіть на безіменний палець

5. Нижню паличку тримайте зафіксовано на безіменному пальці, а верхньою рухайте вгору і вниз.

Eat-with-Chopsticks-Step-2

Якщо впоратися з паличками ніяк не вдається, то є відмінний варіант спростити собі життя: ледачі палички для суші. Візьміть стару прищіпку і дістаньте з неї механізм. Поставте механізм між паличками і закріпіть кінці. Ледачі палички готові!

В Японії етикет дозволяє їсти суші і руками. Але це допустимо тільки, коли сушієдине частування і палички не потрібні для інших страв.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму