Як презентувати суші?


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Експерт шоу «Все буде смачно!» та метр східної кухні Йоші Фідзівара розповів, як правильно презентувати японські суші.

«Для японців дуже важлива естетична складова трапези – їжа повинна бути смачною, але набагато важливіше, щоб їжа була красивою. Ми візьмемо традиційні прямокутні тарілки. По центру викладемо наші суші. Васабі, імбир – традиційно подають праворуч, ближче до руки, якою ми зазвичай їмо. До речі, пропоную подати імбир у вигляді трояндочки. Відберіть кілька довгих «пелюсток» імбиру і викладіть їх навхрест. Потім скрутіть «пелюстки» в трубочку. Коли квітка вийде бажаного розміру, злегка зігніть пелюстки назовні, як у справжньої троянди», – говорить Йоші Фудзівара.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Як тримати палички для суші?

100956559-413482



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити