Як презентувати суші?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Експерт шоу «Все буде смачно!» та метр східної кухні Йоші Фідзівара розповів, як правильно презентувати японські суші.

«Для японців дуже важлива естетична складова трапези – їжа повинна бути смачною, але набагато важливіше, щоб їжа була красивою. Ми візьмемо традиційні прямокутні тарілки. По центру викладемо наші суші. Васабі, імбир – традиційно подають праворуч, ближче до руки, якою ми зазвичай їмо. До речі, пропоную подати імбир у вигляді трояндочки. Відберіть кілька довгих «пелюсток» імбиру і викладіть їх навхрест. Потім скрутіть «пелюстки» в трубочку. Коли квітка вийде бажаного розміру, злегка зігніть пелюстки назовні, як у справжньої троянди», – говорить Йоші Фудзівара.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Як тримати палички для суші?

100956559-413482

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму