Як презентувати суші?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Експерт шоу «Все буде смачно!» та метр східної кухні Йоші Фідзівара розповів, як правильно презентувати японські суші.

«Для японців дуже важлива естетична складова трапези – їжа повинна бути смачною, але набагато важливіше, щоб їжа була красивою. Ми візьмемо традиційні прямокутні тарілки. По центру викладемо наші суші. Васабі, імбир – традиційно подають праворуч, ближче до руки, якою ми зазвичай їмо. До речі, пропоную подати імбир у вигляді трояндочки. Відберіть кілька довгих «пелюсток» імбиру і викладіть їх навхрест. Потім скрутіть «пелюстки» в трубочку. Коли квітка вийде бажаного розміру, злегка зігніть пелюстки назовні, як у справжньої троянди», – говорить Йоші Фудзівара.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Як тримати палички для суші?

100956559-413482

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Як приготувати тісто для вареників
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
8 новорічних страв з усього світу
Як правильно ліпити хачапурі?
Рецепт: відкритий грибний пиріг
Ліниві вареники
3 швидкі піци
Пивна піца – рецепт
Як приготувати чебуреки
Глінтвейн — новорічний рецепт
Імбирні пряники
Піца від Вінченцо Барба і Олександра Кривошапко (Все буде смачно)
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік