Полунична пастила від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Якщо ви вже навчилися готувати полуничне і малинове варення від Алли Ковальчук, саме час освоїти рецепт полуничної пастили, яка сподобається не тільки дітям, але й дорослим

Інгредієнти:

Полуниця500 г

Лимон – ½ шт.

Цукор150 г

Оливкова олія10 мл

klubnichnaja-pastila

Спосіб приготування:

Полуницю промийте, очистіть від плодоніжок і просушіть. Перетріть в блендері з цукром і соком лимона. Потім проваріть суміш на невеликому вогні 10-15 хв, постійно помішуючи. Форму для запікання застелити пергаментним папером і змастіть оливковою олією. Тонкою цівкою вилийте масу на пергамент, щоб товщина шару була близько 5 мм. Сушити пастилу 3-4 години в духовці при температурі 165 градусів при відкритих дверцятах. Дістаньте пастилу з духовки і наріжте. Дайте охолонути, зніміть з пергаментного паперу і скрутіть трубочкою.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити