Журавлинна настоянка

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

595b78456940a_Bezymyannyy3

Інгредієнти для настоянки з журавлини на самогоні:

цукор – 50 г

самогон – 500 мл

журавлина – 250 г

Готуємо настоянку з журавлини на самогоні:

1. Журавлину розімніть і додайте цукор.

2. Влийте самогон і перемішайте.

3. Ємність щільно накрийте і збовтайте.

4. За бажанням настоюйте 2 години.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Лимонна настоянка

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Мариноване сало: рецепт в цибулинні
Как правильно и вкусно приготовить сало в рассоле?
Копчене сало
Пікантне сало від Ігоря Місевича
Буженина для гурманов
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
Як вибрати якісне сало? Поради Ігоря Місевича
РЕЦЕПТ: Буженина запеченная в духовке от Ярославы Федоровой
Буженина у хлібі з пряним хлібним соусом
Пресоване запечене сало
Рулетні тістечка від Лізи Глинської
Як приготувати тісто для вареників
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
8 новорічних страв з усього світу
Як правильно ліпити хачапурі?


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці