Квас від Ігоря Місевича

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

kvas-xlebnyjвода2 л

зерна жита100 г

зерна ячменю100 г

житнє борошно – 100 г

пшеничне борошно150 г

сухі дріжджі1 ч. л.

цукор3 ст. л.

родзинки1 ст. л.

м’ята5 листочків

 

Готуємо класичний квас:

1. СОЛОД. Зерна промийте і замочіть на дві доби. Пророслі зерна просушіть, подрібніть в блендері. Змішайте з водою до стану рідкого тіста, додайте борошно.

2. ЗАКВАСКАДріжджі змішайте з цукром і залийте водою, дайте настоятися 10 хв. Змішайте закваску з рідким тістом. Отриману суміш залиште на дві години при кімнатній температурі. Потім сусло змішайте з теплою водою, додайте родзинки, м’яту і поставте на 12 годин у теплому місці для бродіння. Готовий квас треба процідити і відправити у холодильник мінімум на годину.

Video: Как приготовить квас дома?

Смотрите простой и вкусный рецепт от Игоря Мисевича на сайте шоу "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
кабачки в кетчупе чили на зиму
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
рецепт икры из кабачков, рецепт приготовления кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру рецепт, состав кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру
Кабачкова ікра як у магазині