Квас від Ігоря Місевича

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

kvas-xlebnyjвода2 л

зерна жита100 г

зерна ячменю100 г

житнє борошно – 100 г

пшеничне борошно150 г

сухі дріжджі1 ч. л.

цукор3 ст. л.

родзинки1 ст. л.

м’ята5 листочків

 

Готуємо класичний квас:

1. СОЛОД. Зерна промийте і замочіть на дві доби. Пророслі зерна просушіть, подрібніть в блендері. Змішайте з водою до стану рідкого тіста, додайте борошно.

2. ЗАКВАСКАДріжджі змішайте з цукром і залийте водою, дайте настоятися 10 хв. Змішайте закваску з рідким тістом. Отриману суміш залиште на дві години при кімнатній температурі. Потім сусло змішайте з теплою водою, додайте родзинки, м’яту і поставте на 12 годин у теплому місці для бродіння. Готовий квас треба процідити і відправити у холодильник мінімум на годину.

Video: Как приготовить квас дома?

Смотрите простой и вкусный рецепт от Игоря Мисевича на сайте шоу "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
шарлотка на кефире рецепт
Шарлотка на кефірі з яблуками