Міт кап: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Міт кап в перекладі з англійської означає “м’ясна чаша”. Свою оригінальну назву ця страва отримала тому, що з фаршу дійсно формується чаша. А всередину такої ємності кладеться сирна начинка. Цей оригінальний і ситний спосіб приготування фаршу надовго запам’ятається вашим гостям. Читайте в нашому матеріалі докладний покроковий рецепт міт кап.

Інгредієнти:

  • фарш свинячий – 250 г
  • фарш яловичий – 250 г
  • цибуля – 1 шт.
  • рис довгозернистий – 150 г
  • бекон – 200 г
  • сир сулугуні – 150 г
  • сир чеддер – 150 г
  • перець чилі – 1 шт.
  • сіль – 10 г
  • чорний мелений перець – 6 г

Спосіб приготування:

  1. Відваріть рис у підсоленій воді до напівготовності впродовж 10 хв. Відкиньте на сито, залиште остигати на 10 хв. Потім з‘єднайте рис зі свинячим та яловичим фаршем, посоліть, поперчіть, перемішайте та накрийте плівкою. Поставте в холодильник на 15 хв.
  2. Потім розділіть фарш на три частини, викладіть на деко і сформуйте котлети. У кожній з них зробіть склянкою заглиблення, притисніть фарш до стінок склянки, формуючи бортики. Оберніть утворені «чаші» беконом і обмотайте кулінарною ниткою.
  3. Для начинки – поріжте сир чеддер та сулугуні кубиком, з‘єднайте їх і додайте подрібнений перець чилі. Викладіть начинку усередину м’ясних «чаш». Зверху на начинку викладіть кільця цибулі, загорнуті в смужки бекону. Запікайте міт капи 25 хв. за температури 200°C.

Читайте також: Як приготувати фарш: майстер-клас від Мікаеля Арояна

Video: Міт кап: рецепт покроково

Як приготувати міт кап? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодный соус, ягодный соус рецепт, пошаговый рецепт приготовления ягодного соуса, как приготовить ягодный соус, состав ягодного соуса
Готуємо ягідні соуси: найкращі рецепти
домашний мармелад, как приготовить домашний мармелад, рецепт приготовления мармелада, состав домашнего мармелада
Домашній мармелад із літніх фруктів та ягід: ТОП-3 рецепти