Міт кап: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Міт кап в перекладі з англійської означає “м’ясна чаша”. Свою оригінальну назву ця страва отримала тому, що з фаршу дійсно формується чаша. А всередину такої ємності кладеться сирна начинка. Цей оригінальний і ситний спосіб приготування фаршу надовго запам’ятається вашим гостям. Читайте в нашому матеріалі докладний покроковий рецепт міт кап.

Інгредієнти:

  • фарш свинячий – 250 г
  • фарш яловичий – 250 г
  • цибуля – 1 шт.
  • рис довгозернистий – 150 г
  • бекон – 200 г
  • сир сулугуні – 150 г
  • сир чеддер – 150 г
  • перець чилі – 1 шт.
  • сіль – 10 г
  • чорний мелений перець – 6 г

Спосіб приготування:

  1. Відваріть рис у підсоленій воді до напівготовності впродовж 10 хв. Відкиньте на сито, залиште остигати на 10 хв. Потім з‘єднайте рис зі свинячим та яловичим фаршем, посоліть, поперчіть, перемішайте та накрийте плівкою. Поставте в холодильник на 15 хв.
  2. Потім розділіть фарш на три частини, викладіть на деко і сформуйте котлети. У кожній з них зробіть склянкою заглиблення, притисніть фарш до стінок склянки, формуючи бортики. Оберніть утворені «чаші» беконом і обмотайте кулінарною ниткою.
  3. Для начинки – поріжте сир чеддер та сулугуні кубиком, з‘єднайте їх і додайте подрібнений перець чилі. Викладіть начинку усередину м’ясних «чаш». Зверху на начинку викладіть кільця цибулі, загорнуті в смужки бекону. Запікайте міт капи 25 хв. за температури 200°C.

Читайте також: Як приготувати фарш: майстер-клас від Мікаеля Арояна

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити