Парові тефтелі-їжачки від Сергія Калініна


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Сергей Калинин уже рассказывал, как приготовить классические тефтели. А теперь эксперт шоу «Все буде смачно!» решил поделиться рецептом ароматных тефтелей-ежиков на пару…

Ингредиенты (на 15 шт.):

куриное филе – 300 г
лук – 1 шт.
рис басмати – 100 г
сливочное масло – 50 г
соль – по вкусу
перец – по вкусу

Приготовление:

Рис замочите в холодной воде на 1 час. Лук нарежьте полукольцами и обжарьте на сковороде до мягкости.
Филе вымойте и обсушите. Нарежьте кубиками мясо и сливочное масло. В блендере измельчите мясо, масло и обжаренный лук.
Приправьте фарш специями и поставьте в холодильник на 30 мин. Сформируйте тефтели.
С риса слейте воду и просушите его. Высыпьте рис на тарелку, обкатайте в нем тефтели и готовьте их на пару 30 мин.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити