Паста с горбушей


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Ингредиенты:

филе горбуши – 500 г

лук порей – 1 шт.

сливочное масло – 50 г

сливки (15-20%) – 200 мл

макароны-бантики (из твердых сортов пшеницы) – 200 г

соль – 2 ч. Л.

вода – 2 л

твердый сыр (голландский) – 50 г

Способ приготовления:

С горбуши удалите чешую и плавники, рыбу помойте, отделите филе от костей, снимите с него кожу. Белую часть лука порея нарежьте полукольцами. Обжарьте на сливочном масле до мягкости. Добавьте нарезанное кусочками 2х2 см филе горбуши, залейте сливками.

Добавьте натертый твердый сыр, перемешайте заправку. Затем добавьте отваренные макароны и хорошо перемешайте.

Приятного аппетита!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити