РЕЦЕПТ: Как приготовить панна-котту

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Ингредиенты:

Сливки (18%) – 250 мл

Сахарная пудра – 20 г

Цедра лимона – 20 г

Ванильный сахар – 5 г

Желатин – 3-4 г

Способ приготовления:

Желатин в гранулах замочите в воде на 5-10 мин. Сливки и сахарную пудру подогрейте, но не доводите до кипения. Добавьте ванильный сахар и лимонную цедру. Размокший желатин подогрейте до 60С до прозрачно цвета. Через сито смешайте желатин и сливочную смесь. Размешайте до однородности и перелейте в формочки. Оставьте панна-котту в холодильнике застывать на 1-2 часа.

Приятного аппетита!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша