Домашні ковбаски від Ігоря Місевича

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Kolbaski

Ігор Місевич розповів, як в домашніх умовах приготувати відмінну закуску до пива.

Інгредієнти:

Свинина (ошийок) – 500 г

Яловичина (товстий край) – 500 г

Натуральна свиняча оболонка1 м

Цибуля ріпчаста2 шт.

Часник2 зубчики

Сіль1 ч. л.

Перець чорний мелений1 ч. л.

Чебрець1 гілочка

Горіхи волоські3 шт.

Коньяк2 ч. л.

Приготування:

1. Промийте під проточною водою свинячу оболонку. Потім замочіть її в оцтово-содовому розчині і відправте настоюватися на годину в холодильник. М’ясо покладіть у морозилку, щоб воно злегка затверділо.

2. Після цього наріжте свинину і яловичину кубиками по 0,5 см. Дрібно нарізану цибулю обдайте окропом. В коньяк додайте сіль, перець, дрібно нарізаний часник, подрібнений чебрець. Перемішайте. Потім цю суміш додайте у фарш разом з цибулею і дрібно порізаними волоськими горіхами. Все ретельно перемішайте. Поставте фарш у холодильник на 1 годину.

3. Промийте оболонку під проточною водою, один край зав’яжіть двома вузлами.

4. Наповнюйте оболонку фаршем за допомогою обрізаної пластикової пляшки або спеціальної насадки на м’ясорубці. Через кожні 15 см перев’язуйте оболонку. Кінець оболонки також треба зав’язати двома вузлами.

5. Проткніть ковбаски зубочисткою, потім опустіть їх на 20 секунд в окріп. Решітку гриля змастіть рослинною олією. Перевертайте ковбаски кожні 5 хвилин, змащуючи кожен бік цукровим сиропом. Смажте ковбаски до рум’яної скоринки 20-25 хвилин.

Video: Як приготувати домашні ковбаски зі свинини і яловичини?

Дивіться рецепт домашніх ковбасок від Ігоря Місевича на сайті шоу "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
кабачки в кетчупе чили на зиму
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
рецепт икры из кабачков, рецепт приготовления кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру рецепт, состав кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру
Кабачкова ікра як у магазині