Домашні ковбаски від Ігоря Місевича


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Kolbaski

Ігор Місевич розповів, як в домашніх умовах приготувати відмінну закуску до пива.

Інгредієнти:

Свинина (ошийок) – 500 г

Яловичина (товстий край) – 500 г

Натуральна свиняча оболонка1 м

Цибуля ріпчаста2 шт.

Часник2 зубчики

Сіль1 ч. л.

Перець чорний мелений1 ч. л.

Чебрець1 гілочка

Горіхи волоські3 шт.

Коньяк2 ч. л.

Приготування:

1. Промийте під проточною водою свинячу оболонку. Потім замочіть її в оцтово-содовому розчині і відправте настоюватися на годину в холодильник. М’ясо покладіть у морозилку, щоб воно злегка затверділо.

2. Після цього наріжте свинину і яловичину кубиками по 0,5 см. Дрібно нарізану цибулю обдайте окропом. В коньяк додайте сіль, перець, дрібно нарізаний часник, подрібнений чебрець. Перемішайте. Потім цю суміш додайте у фарш разом з цибулею і дрібно порізаними волоськими горіхами. Все ретельно перемішайте. Поставте фарш у холодильник на 1 годину.

3. Промийте оболонку під проточною водою, один край зав’яжіть двома вузлами.

4. Наповнюйте оболонку фаршем за допомогою обрізаної пластикової пляшки або спеціальної насадки на м’ясорубці. Через кожні 15 см перев’язуйте оболонку. Кінець оболонки також треба зав’язати двома вузлами.

5. Проткніть ковбаски зубочисткою, потім опустіть їх на 20 секунд в окріп. Решітку гриля змастіть рослинною олією. Перевертайте ковбаски кожні 5 хвилин, змащуючи кожен бік цукровим сиропом. Смажте ковбаски до рум’яної скоринки 20-25 хвилин.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити