Покроковий рецепт різотто

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

5950e1396d992

Рис середньозернистий – 300 г

Цибуля – 1 шт.

Кабачок – 1 шт.

Бекон – 150 г

Базилік – 3 гілочки

Пармезан – 140 г

Оливкова олія – 2 ст. л.

Вершкове масло – 50 г

Вино сухе біле – 200 мл

сіль

перець

Готуємо різотто:

1. Рис промийте в молоці один раз. Поставте сковороду і сотейник на вогонь.

2. У сотейник додайте вершкове масло, а на сковороду – оливкову олію. Висипте рис у сотейник, перемішайте.

3. Додайте білого сухого вина, залиште випарюватися. Наріжте кубиком бекон, цибулю і кабачок.

4. Обсмажте овочі з беконом на сковороді. Додайте біле сухе вино. Дайте алкоголю випаритися.

5. У рис додавайте потрохи води і перемішуйте. Додайте до рису овочі з беконом. Перемішайте.

6. Натріть пармезан на дрібній тертці та поріжте листочки базиліку. Додайте вершкове масло і половину тертого сиру.

7. Змішайте другу половину сиру і базилік для заправки.

8. Зніміть різотто з вогню і додайте до нього заправку.

Video: Різотто: покроковий рецепт

Дивіться покроковий рецепт різотто на сайті кулінарного проекту Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму