Існує безліч рецептів з сала. Рецепт рулету з сала – це справжня знахідка для любителів цього традиційного українського продукту. Рулет з сала виходить кольоровим, смачним і дуже оригінальним. Читайте, як зробити рулет з сала в нашому рецепті.
Інгредієнти:
- сало – 700 г
- часник – 2 зубчики
- петрушка – 20 гілочок
- кінза – 20 гілочок
- куркума – 3 г
- паприка – 2 г
- червоний мелений перець – 1 г
- чорний мелений перець – 3 г
- сіль – 20 г
Спосіб приготування:
- Перекрутіть сало через м’ясорубку, посоліть.
- 2 ст. л. цієї маси змішайте з подрібненою кінзою, викладіть на плівку смужкою, завдовжки 25 см, обгорніть плівкою та покладіть у морозилку на 15 хв.
- Решту сала поділіть на три рівні частини. Одну частину – змішайте з подрібненою петрушкою та вичавленим через прес часником. Другу частину сала з‘єднайте з куркумою та чорним меленим перцем. До третьої частини додайте паприку та червоний мелений перець.
- Кожну частину заправленого сала розкачайте між двома листами пергаменту на прямокутники 25х10 см.
- Викладіть на плівку пласт сала з паприкою та червоним перцем. Зверху покладіть пласт сала з петрушкою. Наступним шаром викладіть сало з куркумою.
- Посередині розмістіть застиглий стрижень сала з кінзою. Загорніть прошарки сала рулетом, обгорніть плівкою та покладіть у морозилку на 2 год.