Найпростіший рецепт варення з дині


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Варення з дині – це ароматні і корисні ласощі, якими обов’язково потрібно запастися на зиму! Ми пропонуємо вам найпростіший рецепт. Таке варення з дині можна приготувати швидко, а потім всю зиму насолоджуватися унікальним десертом до чаю. Тим більше ми часто купуємо цілий фрукт, який вже не в силах доїсти. Цей рецепт допоможе вам швидко зробити варення з дині і не переводити продукт!

дыня

Складові:

  • Диня – 1 кг
  • Цукор – 600 г

Спосіб приготування:

  1. Диню помити, розрізати навпіл і очистити від кісточок. Зняти шкірку, а м’якоть нарізати кубиками середньої величини. Потім кубики засипати цукром і почекати поки диня не пустить сік.
  2. Помістити диню з цукром в каструлю. Ставимо на тихий вогонь і даємо закипіти. Охолоджуємо під кришкою, а потім знову доводимо до кипіння. Довго не варити! Щоб варення вийшло густіше, можна розім’яти кубики виделкою або ложкою.
  3. Варення готове. Можна закочувати його в банки.

Корисні поради:

  1. Варення з дині можна поєднувати з різними фруктами, але найсмачніше виходить воно з лимонами, бананами та яблуками.
  2. На варення краще брати дині твердих сортів (не зелені), тоді варення вийде ароматним і смачним.
  3. З м’якоті дині, звареної аналогічним чином, вийде чудовий джем.

Смачного!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити