Вершковий соус від Мікаеля Арояна

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

 

9565-slivochno-chesnochnyy-sous-1

1. Візьміть сотейник. Поставте його на маленький вогонь і додайте 20 грамів вершкового масла. А поки масло топиться, продовжимо. Щоб надати соусу пікантності, потрібно почистити і дрібно нарізати часник (достатньо двох зубчиків). Якщо видавити через часникодавку, він пустить соки і переб’є весь смак ніжного соусу.

2. Щоб надати соусу свіжий і запашний смак, візьміть 5 гілочок кінзи і 5 гілочок кропу. Наріжте зелень максимально дрібно. Коли масло вже розтопилося, висипайте нарізаний часник і обсмажуйте 2 хвилини до золотистого відтінку. За цей час часник віддасть частину соків і масло стане ароматним!

3. Тепер найголовніше – основа нашого соусу. Щоб соус був густим і не розтікався по страві, в сотейник налийте вершки – 100 мл (це трохи менше половини склянки). Беріть вершки 18% – вони додадуть соусу ніжний аромат і смак.

4. Вершки повинні затягнутися – стати густими. Для цього їх потрібно довести до кипіння і відразу зняти з вогню. Якщо перетримати вершки, в них утворюються грудки і соус буде неоднорідним. Не відходьте від сотейника, щоб відразу зняти його з вогню.

5. Як тільки зняли вершки з вогню, додайте дрібно нарізану зелень кропу і кінзи. Перемішайте.

6. Останні штрихи! Щоб соус не був прісним, додайте 3 грама солі і стільки ж перцю – це по чверті чайної ложки.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт салата с курицей и огурцами, рецепт приготовления салата с курицей и огурцами, как приготовить салат с курицей и огурцами, состав салата с курицей и огурцами, как приготовить салат с курицей и огурцами
Салат з куркою та огірками
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів