Бігус від Ігоря Місевича


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Bigus-620x350

квашена капуста – 400 г

капуста білокачанна – 500 г

свинячі реберця – 500 г

морква – 1 шт.

ріпчаста цибуля – 1 шт.

зелена цибуля – 5 пер

сіль – 10 г

лаврове листя – 2 шт.

чорний мелений перець  – 2 г

петрушка – 5 гілочок

чорнослив – 200 г

Нашаткуйте свіжу капусту. Почистіть і поріжте чвертькільцями цибулю. Натріть на крупній терці моркву.

Свинячі реберця поріжте на шматки і обсмажте. Додайте цибулю. Коли вона стане прозорою, додайте моркву. А через 3 хвилини покладіть до пательні однакову кількість свіжої та квашеної капусти. Тушкуйте на невеликому вогні.

Через 10 хвилин додайте до бігусу сіль, перець, лавровий лист та чорнослив. Тушкуйте ще годину. Подавайте на стіл, посипавши зеленою цибулею та петрушкою.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити