Бігус від Ігоря Місевича

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Bigus-620x350

квашена капуста – 400 г

капуста білокачанна – 500 г

свинячі реберця – 500 г

морква – 1 шт.

ріпчаста цибуля – 1 шт.

зелена цибуля – 5 пер

сіль – 10 г

лаврове листя – 2 шт.

чорний мелений перець  – 2 г

петрушка – 5 гілочок

чорнослив – 200 г

Нашаткуйте свіжу капусту. Почистіть і поріжте чвертькільцями цибулю. Натріть на крупній терці моркву.

Свинячі реберця поріжте на шматки і обсмажте. Додайте цибулю. Коли вона стане прозорою, додайте моркву. А через 3 хвилини покладіть до пательні однакову кількість свіжої та квашеної капусти. Тушкуйте на невеликому вогні.

Через 10 хвилин додайте до бігусу сіль, перець, лавровий лист та чорнослив. Тушкуйте ще годину. Подавайте на стіл, посипавши зеленою цибулею та петрушкою.

Video: Бигус от Игоря Мисевича

Смотрите рецепт капустного бигуса от Игоря Мисевича на сайте шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша