Бігус від Ігоря Місевича


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Bigus-620x350

квашена капуста – 400 г

капуста білокачанна – 500 г

свинячі реберця – 500 г

морква – 1 шт.

ріпчаста цибуля – 1 шт.

зелена цибуля – 5 пер

сіль – 10 г

лаврове листя – 2 шт.

чорний мелений перець  – 2 г

петрушка – 5 гілочок

чорнослив – 200 г

Нашаткуйте свіжу капусту. Почистіть і поріжте чвертькільцями цибулю. Натріть на крупній терці моркву.

Свинячі реберця поріжте на шматки і обсмажте. Додайте цибулю. Коли вона стане прозорою, додайте моркву. А через 3 хвилини покладіть до пательні однакову кількість свіжої та квашеної капусти. Тушкуйте на невеликому вогні.

Через 10 хвилин додайте до бігусу сіль, перець, лавровий лист та чорнослив. Тушкуйте ще годину. Подавайте на стіл, посипавши зеленою цибулею та петрушкою.

Video: Бигус от Игоря Мисевича

Смотрите рецепт капустного бигуса от Игоря Мисевича на сайте шоу Все Буде Смачно!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити