Буряковий торт з горіховим кремом

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

IMG_2016-10-24 22-35-26

для бісквіту:

буряки – 3 шт.

борошно – 250 г

олія – 250 мл

яйця – 5 шт.

розпушувач – 8 г

какао – 50 г

цукор – 350 г

сіль – 5 г

чорний шоколад (78%) – 90 г

ром – 40 мл

для горіхового крему:

вершкове масло – 150 г

волоські горіхи – 90 г

варене згущене молоко – 1 банка (380 г)

для сирного крему:

сир (10%) – 150 г

вершки (33%) – 250 мл

цукрова пудра – 100 г

Буряки загорніть у фольгу і запечіть у духовці впродовж 1 год. за температури 200°C. Один із запечених буряків почистіть та натріть на дрібну терку, витисніть сік. Решту буряків почистіть, наріжте на невеликі шматки, додайте олію та перебийте блендером до однорідної маси.

Розтопіть на паровій бані шоколад. Яйця збийте з цукром, додайте їх до бурякової маси та ще раз збийте. Додайте розтоплений шоколад.

До борошна всипте какао, сіль та розпушувач, перемішайте та перекладіть до буряково-шоколадної маси. Готове тісто викладіть у форму, випікайте у розігрітій до 180°C духовці 50 хв.

Для крему – збийте вершкове масло,  додайте варене згущене молоко і ще раз збийте. Додайте подрібнені горіхи.

Сир перетріть через сито, з‘єднайте з буряковим соком. Вершки збийте з цукровою пудрою і додайте сир. Збийте до однорідної маси.

Спечений бісквіт остудіть, розріжте на три коржі, полийте їх ромом. Перемастіть 2 нижні коржі горіховим кремом, а верхній корж та боки вкрийте сирним кремом. Прикрасьте торт залишками сирного крему.

Video: Как приготовить свекольный торт?

Смотрите рецепт фантастического свекольного торта на сайте шов Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Глінтвейн — новорічний рецепт
Імбирні пряники
Піца від Вінченцо Барба і Олександра Кривошапко (Все буде смачно)
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт оливье с яблоком и свежим огурцом, рецепт приготовления оливье с яблоком и свежим огурцом, как приготовить оливье с яблоком и свежим огурцом, состав оливье с яблоком и свежим огурцом, как приготовить оливье с яблоком и свежим огурцом
Олів’є з яблуком і свіжим огірком
рецепт салата мимоза с картошкой и огурцом, рецепт приготовления салата мимоза с картошкой и огурцом, как приготовить салат мимоза с картошкой и огурцом, состав салата мимоза с картошкой и огурцом, как приготовить салат мимоза с картошкой и огурцом
Салат Мімоза з картоплею і огірком