Чічаррон

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

чічаррон

шкірка з сала – 200 г

олія – 250 мл

чорний перець горошком – 7 шт.

гострий червоний перець – 1 г

чорний мелений перець – 2 г

білий мелений перець – 2 г

паприка – 4 г

сіль – 15 г

Свинячу шкірку очистіть від залишків сала та поріжте на смужки. Відваріть впродовж 45 хв. у окропі з сіллю та горошинами чорного перцю. Просушіть та  обсмажте смужки шкірки у розігрітій олії 5 хв. Викладіть на паперові рушники.

Змішайте сіль, чорний, червоний та білий мелений перець, паприку. Посипте чічаррон спеціями.

Video: Как приготовить чичаррон?

Смотрите рецепт отличной закуски из свиной шкурки на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный пирог в мультиварке
Яблучний пиріг у мультиварці-скороварці
как приготовить тыквенный пирог
Гарбузовий пиріг від Яни Станішевської (фоторецепт)