Чічаррон

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

чічаррон

шкірка з сала – 200 г

олія – 250 мл

чорний перець горошком – 7 шт.

гострий червоний перець – 1 г

чорний мелений перець – 2 г

білий мелений перець – 2 г

паприка – 4 г

сіль – 15 г

Свинячу шкірку очистіть від залишків сала та поріжте на смужки. Відваріть впродовж 45 хв. у окропі з сіллю та горошинами чорного перцю. Просушіть та  обсмажте смужки шкірки у розігрітій олії 5 хв. Викладіть на паперові рушники.

Змішайте сіль, чорний, червоний та білий мелений перець, паприку. Посипте чічаррон спеціями.

Video: Как приготовить чичаррон?

Смотрите рецепт отличной закуски из свиной шкурки на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Мариноване сало: рецепт в цибулинні
Как правильно и вкусно приготовить сало в рассоле?
Копчене сало
Пікантне сало від Ігоря Місевича
Буженина для гурманов
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
Як вибрати якісне сало? Поради Ігоря Місевича
РЕЦЕПТ: Буженина запеченная в духовке от Ярославы Федоровой
Буженина у хлібі з пряним хлібним соусом
Пресоване запечене сало
Рулетні тістечка від Лізи Глинської
Як приготувати тісто для вареників
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
8 новорічних страв з усього світу
Як правильно ліпити хачапурі?


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці