Чічаррон

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

чічаррон

шкірка з сала – 200 г

олія – 250 мл

чорний перець горошком – 7 шт.

гострий червоний перець – 1 г

чорний мелений перець – 2 г

білий мелений перець – 2 г

паприка – 4 г

сіль – 15 г

Свинячу шкірку очистіть від залишків сала та поріжте на смужки. Відваріть впродовж 45 хв. у окропі з сіллю та горошинами чорного перцю. Просушіть та  обсмажте смужки шкірки у розігрітій олії 5 хв. Викладіть на паперові рушники.

Змішайте сіль, чорний, червоний та білий мелений перець, паприку. Посипте чічаррон спеціями.

Video: Как приготовить чичаррон?

Смотрите рецепт отличной закуски из свиной шкурки на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
3 рецепта страв зі свинини і телятини на будь-який смак
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочные кексы
Яблучні кекси
Яблучні оладки