Енчіладас з куркою


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

enchiladas

куряче філе – 500 г (2 шт.)

лаваш тонкий – 2 шт.

сир твердий – 200 г

помідори – 2 шт.

цибуля – 1 шт.

часник — 3 зубчики

перець чилі – 1 шт.

перець червоний мелений – 1,5 г

кінза —7 гілочок

перець чорний мелений  – 1,5 г

цукор – 4 г

олія – 70 мл

сметана – 40 мл

сіль – 8 г

Порізане кубиками філе обсмажте впродовж 10 хв. Додайте червоний мелений перець і перемішайте. Зніміть філе з вогню та  додайте до нього сметану.

Для томатного соусу обсмажте впродовж 3 хв. порізану кубиками цибулю, додайте подрібнений перець чилі та розчавлений часник. Додайте нарізані кубиками помідори без шкірки. Приправте сіллю, цукром і чорним меленим перцем. Пасеруйте ще 5 хв.

Лаваш наріжте на 4 прямокутники. На один край кожного викладіть начинку, а зверху – дрібку тертого сиру та нарізаної кінзи. Скрутіть з лавашів рулетики.

На дно форми для запікання викладіть половину соусу. Викладіть рулетики швом донизу, впритул один до одного, та полийте соусом. Поставте в розігріту до 180 °C духовку на 10 хв.

Video: Как приготовить энчиладас с курицей?

Смотрите рецепт быстрой и вкусной закуски из курицы от кулинарного эксперта шоу Все Буде Смачно Сергея Калинина!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити