Фарширована курка від Сергія Калініна


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Сергій Калінін розповів, як подати до столу по-справжньому королівську страву – красиву, духмяну, фаршировану курку.

Інгредієнти:

куряча тушка з цілою шкірою – 1 шт. (1,5 кг)

курага – 100 г

заморожений горошок – 120 г

цибуля – 1 шт.

морква – 1 шт.

болгарський перець – 1 шт.

твердий сир – 200 г

яйця – 2 шт.

сіль – 20 г

чорний мелений перець – 5 г

петрушка – 5 гілок

кріп – 5 гілок

сметана (для змащування курки) – 100 мл

базилік – 2 г

9608ecfe49dfbed17fd7691544da56b1_cropped_612x412

Приготування:

Зніміть з курки шкіру, не пошкоджуючи її. Відріжте треті фаланги крил. Залиште шкірку лише на ніжках і крильцях.

Маринадом зі сметани, базиліку, чорного перцю та солі натріть шкіру зсередини, а ззовні – сіллю. Відділіть м’ясо від скелету та пропустіть його через м’ясорубку.

Підсмажте фарш на пательні разом з порізаними на кубики цибулею, морквою, солодким перцем, курагою, кропом та петрушкою. Перекладіть фарш у миску.

Додайте до суміші нарізаний твердий сир і розморожений зелений горошок.

Додайте до нього жовток, розмішаний з чорним перцем і сіллю, та окремо збитий білок. Все ретельно перемішайте. Зашийте отвір на шиї чорними нитками.

Начиніть курячу шкіру фаршем. Надайте тушці форму цілої курки. Зашийте отвір на животі та зв’яжіть курку мотузкою.

Викладайте її на подушку з моркви та цибулі. Запікайте в духовці впродовж 40 хвилин за температури 180°C.

Video: Рецепт фаршированной курицы

После этого мастер-класса от Сергея Калинина друзья и близкие будут считать вас кулинаром от бога!


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити