Фарширована цибуля по-грузинськи

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

farshirovannyj-luk_2_2.1.11_326X580_2_2.1.11_326X580

цибуля – 9 шт.

свинина (лопатка) – 500 г

перець чилі – 2 шт.

волоські горіхи – 100 г

томатна паста – 50 г

сметана (25%) – 40 мл

олія – 40 мл

сіль – 15 г

цукор – 8 г

петрушка свіжа – 10 гілочок

петрушка сушена – 3 г

кінза – 10 гілочок

хмелі-сунелі – 4 г

коріандр мелений – 4 г

чорний мелений перець – 6 г

З двох сторін очищеної цибулі зріжте кришечки. З одного боку зробіть розріз до середини цибулини. Розберіть цибулю на прошарки. Два верхніх шари з’єднайте разом так, щоб розрізи не збігалися. Зробіть 9 цибулевих заготовок. Половину залишків цибулі обсмажте.

М’ясо перекрутіть на м’ясорубку з обсмаженою цибулею і перцем чилі. Подрібніть волоські горіхи. Додайте до фаршу половину горіхів, сіль, сушену петрушку, мелений коріандр, хмелі-сунелі та чорний мелений перець. Перемішайте. Наповніть цибулю фаршем.

Для заправки – перець чилі очистіть від насіння, подрібніть та обсмажте на олії. Додайте томатну пасту, цукор, сіль. Прогрійте кілька хвилин. Сметану розведіть у воді і додайте до заправки. Перемішайте і зніміть з вогню. Кінзу та петрушку подрібніть. Додайте до заправки половину зелені.

Вилийте у форму частину заправки, покладіть фаршировану цибулю і залийте  заправкою, що залишилася. Накрийте фольгою. Випікайте в розігрітій до 160°C духовці 1 годину.

За півгодини до завершення – зніміть фольгу і присипте подрібненими горіхами. Готову страву прикрасьте зеленню.

Video: Как приготовить фаршированный лук по-грузински?

Смотрите рецепт лука, фаршированного по-грузински, на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
Макарони під м’ясним фаршем
Картопля по-македонски

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею