Гречана запіканка від Ольги Мартиновської

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

 запеканка-из-гречки-фото

гречка – 300 г

свинина – 350 г

печериці – 300 г

цибуля – 1 шт.

твердий сир – 150 г

сметана (20%) – 125 мл

олія – 50 мл

вершкове масло – 50 г

петрушка – 8 гілочок

сіль – 12 г

чорний мелений перець – 3 г

Залийте гречку гарячою водою, відваріть до напівготовності. Додайте сіль.

Подрібніть гриби та цибулю, підсмажте їх порізно на двох пательнях. Свинину поріжте та пропустіть через м’ясорубку. Перекладіть фарш до цибулі і обсмажте. Додайте сіль та перець.

Натріть сир, розділіть його на 2 частини. Додайте до половини натертого сиру – сметану та петрушку, посоліть, поперчіть.

Змастіть форму вершковим маслом. Викладіть запіканку шарами: гречка, м‘ясний фарш, гриби, сирна заправка, ще раз гречка та сирна заправка. Посипте натертим сиром. Запікайте у духовці 25 хвилин за температури 190°C.

Video: Как приготовить гречневую запеканку?

Смотрите рецепт сытного и полезного блюда из гречки от Ольги Мартыновской на сайте шоу "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)