Хризантема з цибулі


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

IMG_4559-1038x576

ріпчаста цибуля – 3 шт.

молоко (2,5%) – 125 мл

олія – 500 мл

яйця – 2 шт.

борошно – 160 г

панірувальні сухарі – 100 г

сіль – 10 г

чорний мелений перець – 3 г

паприка мелена – 4 г

орегано сухий – 3 г

для соусу:

сметана (25%) – 60 мл

гірчиця звичайна – 3 мл

гірчиця діжонська – 3 мл

сіль – 5 г

У почищеної цибулини зріжте кришечку. Навхрест розріжте цибулину на 4 частини, не дорізаючи до кінця. Кожну четвертинку розріжте ще на 3 частини. Опустіть цибулю в холодну воду на 30 хвилин. Потім обсушіть.

Борошно змішайте з сіллю, паприкою, орегано і чорним меленим перцем. Яйця збийте з молоком. Запаніруйте цибульну хризантему в борошні, суміші яєць і молока, потім в сухарях. Обсмажте в розігрітій олії 7-10 хвилин.

Приготуйте соус: змішайте сметану зі звичайною та діжонською гірчицею, посоліть. Подавайте соус разом цибульною хризантемою.

 

Video: Как сделать хризантемы из лука?

Смотрите рецепт отличной закуски к пиву от Аллы Ковальчук на сайте шоу Все Буде Смачно!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити