Хризантема з цибулі

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

IMG_4559-1038x576

ріпчаста цибуля – 3 шт.

молоко (2,5%) – 125 мл

олія – 500 мл

яйця – 2 шт.

борошно – 160 г

панірувальні сухарі – 100 г

сіль – 10 г

чорний мелений перець – 3 г

паприка мелена – 4 г

орегано сухий – 3 г

для соусу:

сметана (25%) – 60 мл

гірчиця звичайна – 3 мл

гірчиця діжонська – 3 мл

сіль – 5 г

У почищеної цибулини зріжте кришечку. Навхрест розріжте цибулину на 4 частини, не дорізаючи до кінця. Кожну четвертинку розріжте ще на 3 частини. Опустіть цибулю в холодну воду на 30 хвилин. Потім обсушіть.

Борошно змішайте з сіллю, паприкою, орегано і чорним меленим перцем. Яйця збийте з молоком. Запаніруйте цибульну хризантему в борошні, суміші яєць і молока, потім в сухарях. Обсмажте в розігрітій олії 7-10 хвилин.

Приготуйте соус: змішайте сметану зі звичайною та діжонською гірчицею, посоліть. Подавайте соус разом цибульною хризантемою.

 

Video: Как сделать хризантемы из лука?

Смотрите рецепт отличной закуски к пиву от Аллы Ковальчук на сайте шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)