Ігор Місевич навчить запікати підчеревину

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

На власній кухні ви станете справжніми чарівниками в кулінарії. Адже ми продовжуємо ділитися найулюбленішими, на жаль забутими, але такими смачними рецептами, які пройшли через покоління. І ми підготували для вас дещо особливе та дуже ситне. Ця страва заслужила звання народної. Наші мами та бабусі готували її на свята і завжди з гордістю подавали на стіл. Найніжніше, мякеньке, просочене часничком сальце у парі із соковитим прошарком м’яса! Тільки уявіть ці смачні смужки під золотавою скоринкою! Духмяний, запашний аромат так і кличе відрізати шматочок та з’їсти його зі скибочкою свіжого хліба! Готуйте блокноти, аби записати рецепт улюбленої запеченої підчеревини…

І щоб ви поласували пряною підчеревиною, кулінар Ігор Місевич вперше поділиться сімейним рецептом його бабусі. Крім того, ви приготуєте особливу страву – рум’яні, соковиті, запашні свинячі щічки з пікантною легкою гостринкою, запечені на м’якій, ароматній подушці із овочів. Рецепт цієї смакоти Ігор привіз із Польщі, де страва вважається справжнім делікатесом.

big_51552

Більше жодної старої, смердючої та жорсткої запеченої підчеревини! Ви побачите унікальні методи перевірки її на свіжість та якість. Ми розповімо, як повністю просочити прошарки сала і м’яса спеціями, аби вони вийшли неймовірно ароматними та смачними? Покажемо, що зробити з підчеревиною, аби її шкірка під час запікання не перетворилася на тверду підошву? Та відкриємо особистий секрет бабусі Ігоря Місевича – як запекти підчеревину, аби вона залишилася неймовірно соковитою?

Дивіться шоу «Все буде смачно!» цієї неділі (17 квітня) о 9 ранку на СТБ!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Как приготовить варенье из черной смородины - пошаговый рецепт с фото от победителя кулинарного шоу «МастерШеф-5» Евгения Клопотенко
Варення з чорної смородини з перцем від Євгена Клопотенко (фото)
шоколадный торт с вишней, шоколадный торт с вишней рецепт, шоколадный торт с вишней рецепт приготовления, как приготовить шоколадный торт с вишней, состав шоколадного торта с вишней
Шоколадний торт з вишнею