Капустяні чипси від Ігоря Місевича

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Bild-4635

капуста – 600 г

лимонний сік – 40 мл

олія – 40 мл

сіль – 10 г

чорний мелений перець – 2,5 г

волоські горіхи – 50 г

Поріжте капустяні листочки без прожилок на клаптики розміром 7-8 сантиметрів. Змішайте їх з сумішшю лимонного соку, олії, солі та перцю.

Викладіть листки на деко та посипте горіхами. Випікайте в духовці впродовж 2 годин за температури 80°C.

Video: Капустные чипсы от Игоря Мисевича

Смотрите рецепт капустных чипсов от Игоря Мисевича на сайте шоу "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
блюда из яблок
Молодильні яблука: 6 кращих сезонних рецептів з яблук
моченые яблоки, моченые яблоки в банке рецепт, как приготовить моченые яблоки на зиму, маринованные яблоки рецепты, рецепт приготовления моченых яблок на зиму
Мочені яблука в банці: рецепти приготування