Картопляно-сирний фондан


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

kartofelnie-knedliki-s-sirom

твердий сир – 200 г

картопля – 700 г

борошно – 50 г

крохмаль – 30 г

житні панірувальні сухарі – 75 г

вершкове масло – 50 г

олія – 20 мл

кріп – 2 гілочки

часник – 2 зубчики

лавровий лист – 1 шт.

сіль – 6 г

У киплячу воду додайте нарізану кубиками картоплю, часник, лавровий лист та олію. Відваріть 20 хв. Приберіть часник і лавровий лист. Злийте воду. Подрібніть картоплю на пюре. Посоліть і перетріть через сито. Остудіть.

Додайте до картоплі борошно і крохмаль. Перемішайте тісто до однорідності. Наріжте кубиками сир. Сформуйте фондан: мокрими руками зліпіть з картопляного тіста коржик діаметром 5-6 см. На центр покладіть кубик сиру, заліпіть тістом, скачайте його в кулю.

Обкачайте кулю в панірувальних сухарях і покладіть у силіконову формочку. Так само сформуйте інші фондани. Випікайте 20 хв. в розігрітій до 170°C духовці.

Розтопіть вершкове масло і змішайте з подрібненим кропом. Готові фондани полийте ароматним маслом.

Video: Как приготовить сырный фондан?

Оказывается, фондан - это не только знаменитый шоколадный десерт. Это еще и отличная закуска, если использовать картошку и сыр. Смотрите рецепт на сайте шоу Все Буде Смачно!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити