Касуле

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

frenchcuisine2

квасоля (біла) – 330 г

квасоля (червона) – 330 г

яловичина (лопатка) – 350 г

свинячі реберця (копчені) – 250 г

сало – 100 г

біле сухе вино – 40 мл

томатний сік – 125 мл

вода – 125 мл

морква – 1 шт.

цибуля – 3 шт.

часник – 6 зубчиків

гвоздика – 5 шт.

лавровий лист – 2 шт.

петрушка – 2 гілочки

чебрець – 2 гілочки

панірувальні сухарі – 45 г

олія – 40 мл

чорний перець горошком – 4 шт.

чорний мелений перець – 6 г

сіль – 10 г

Обсмажте в олії до прозорості подрібнену цибулю, додайте біле сухе вино. Витопіть у казані жир з кубиків сала, додайте шматочки яловичини та смажте до рум’яності.

Додайте дрібно порізане м’ясо з копчених реберець, перемішайте. Влийте томатний сік та воду. Додайте подрібнений часник та обсмажену цибулю. Влийте яловичий бульйон і тушкуйте 30 хв.

Зробіть цибулю «клуте»: нашпигуйте цибулину гвоздикою. Підготуйте букет «гарні»: покладіть у марлю гілочки чебрецю, петрушку, лавровий лист, чорний перець горошком. Зав’яжіть мішечком.

Відваріть впродовж 20 хв. до напівготовності червону та білу квасолю разом з морквою, часником, цибулею «клуте» та букетом «гарні».

Сформуйте касуле: Форму змастіть часником. Викладіть половину квасолі. Посоліть та поперчіть. Зверху викладіть шар тушкованого м’яса, знову присипте сіллю та перцем. Викладіть решту квасолі та залийте страву бульйоном з тушкованого м’яса.

Присипте поверхню панірувальними сухарями. Запікайте касуле 1 год. за температури 180°C.

Video: Как приготовить кассуле?

Смотрите рецепт кассуле на сайте кулинарного шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо