Касуле

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

frenchcuisine2

квасоля (біла) – 330 г

квасоля (червона) – 330 г

яловичина (лопатка) – 350 г

свинячі реберця (копчені) – 250 г

сало – 100 г

біле сухе вино – 40 мл

томатний сік – 125 мл

вода – 125 мл

морква – 1 шт.

цибуля – 3 шт.

часник – 6 зубчиків

гвоздика – 5 шт.

лавровий лист – 2 шт.

петрушка – 2 гілочки

чебрець – 2 гілочки

панірувальні сухарі – 45 г

олія – 40 мл

чорний перець горошком – 4 шт.

чорний мелений перець – 6 г

сіль – 10 г

Обсмажте в олії до прозорості подрібнену цибулю, додайте біле сухе вино. Витопіть у казані жир з кубиків сала, додайте шматочки яловичини та смажте до рум’яності.

Додайте дрібно порізане м’ясо з копчених реберець, перемішайте. Влийте томатний сік та воду. Додайте подрібнений часник та обсмажену цибулю. Влийте яловичий бульйон і тушкуйте 30 хв.

Зробіть цибулю «клуте»: нашпигуйте цибулину гвоздикою. Підготуйте букет «гарні»: покладіть у марлю гілочки чебрецю, петрушку, лавровий лист, чорний перець горошком. Зав’яжіть мішечком.

Відваріть впродовж 20 хв. до напівготовності червону та білу квасолю разом з морквою, часником, цибулею «клуте» та букетом «гарні».

Сформуйте касуле: Форму змастіть часником. Викладіть половину квасолі. Посоліть та поперчіть. Зверху викладіть шар тушкованого м’яса, знову присипте сіллю та перцем. Викладіть решту квасолі та залийте страву бульйоном з тушкованого м’яса.

Присипте поверхню панірувальними сухарями. Запікайте касуле 1 год. за температури 180°C.

Video: Как приготовить кассуле?

Смотрите рецепт кассуле на сайте кулинарного шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму