Кесадилья

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

aae2b80b9e4ca42621c08fa67a6c9e06

тортильяс:

борошно пшеничне – 200 г

борошно кукурудзяне – 200 г

сіль – 3 г

вершкове масло – 50 г

вода – 250 мл

начинка:

квасоля (червона) – 220 г

яловичина (лопатка) – 300 г

цибуля – 1 шт.

перець чилі – 1 шт.

кукурудза консервована – 150 г

томатний сік – 125 мл

зіра – 2 г

коріандр мелений – 1 г

чорний мелений перець – 1 г

сіль – 5 г

твердий сир «гауда» – 200 г

олія – 40 мл

Приготуйте начинку: обсмажте на олії подрібнену цибулю, додайте яловичий фарш, смажте до напівготовності м’яса.

З‘єднайте остиглий фарш з подрібненим перцем чилі, відвареною квасолею, консервованою кукурудзою, сіллю, томатним соком, зірою, меленим чорним перцем, меленим коріандром та натертим сиром.

Приготуйте тортильяс: змішайте пшеничне та кукурудзяне борошно, додайте сіль. Влийте розтоплене вершкове масло та теплу воду. Замісіть тісто, залиште на 30 хв. за кімнатної температури.

Розділіть тісто на 6 частин, розкачайте кожну у тонкий корж. Обсмажте корж на розігрітій сухій пательні 1 хв. Переверніть, на половину коржа викладіть начинку, загорніть іншою половиною коржа, смажте ще 1 хв.

Знову переверніть кесадилью і підсмажте з іншого боку впродовж 1 хв. Так само приготуйте решту коржів.

Video: Как приготовить кесадилью?

Смотрите рецепт кесадильи на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
смородина на зиму без варки
Смородина, перетерта з цукром
пирог с красной и черной смородиной, пирог с красной и черной смородиной рецепт, пирог с красной и черной смородиной рецепт приготовления, как приготовить пирог с красной и черной смородиной, пирог с красной и черной смородиной состав
Пиріг з червоною і чорною порічкою