Курка під соусом «Теріякі»


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

kurinoe_file_v_souse_quotteriyakiquot_-42010

куряче філе – 250 г 

соєвий соус  – 60 мл

мірін або біле десертне вино – 60 мл

саке або біле сухе вино – 60 мл

цукор – 30 г

корінь імбиру – 30 г

кунжут – 30 г

солодкий болгарський перець – 150 г

У сковороді змішайте саке або біле сухе вино, мірін або біле десертне вино, соєвий соус та цукор. Доведіть суміш до кипіння, додайте подрібнений імбир. Проваріть соус до загущення.

Куряче філе підсмажте цілим шматком на пательні з усіх сторін до середньої готовності. Потім перекладіть м’ясо на пательню із готовим соусом «Теріякі» та смажте ще декілька хвилин, доки курка не набуде блискучого глянцевого кольору.

Готову курку поріжте на слайси, полийте киплячим «Теріякі», присипте кунжутом. Подавайте із обсмаженими на пательні різнокольоровими шматочками болгарського перцю.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити