Курка під соусом «Теріякі»

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

kurinoe_file_v_souse_quotteriyakiquot_-42010

куряче філе – 250 г 

соєвий соус  – 60 мл

мірін або біле десертне вино – 60 мл

саке або біле сухе вино – 60 мл

цукор – 30 г

корінь імбиру – 30 г

кунжут – 30 г

солодкий болгарський перець – 150 г

У сковороді змішайте саке або біле сухе вино, мірін або біле десертне вино, соєвий соус та цукор. Доведіть суміш до кипіння, додайте подрібнений імбир. Проваріть соус до загущення.

Куряче філе підсмажте цілим шматком на пательні з усіх сторін до середньої готовності. Потім перекладіть м’ясо на пательню із готовим соусом «Теріякі» та смажте ще декілька хвилин, доки курка не набуде блискучого глянцевого кольору.

Готову курку поріжте на слайси, полийте киплячим «Теріякі», присипте кунжутом. Подавайте із обсмаженими на пательні різнокольоровими шматочками болгарського перцю.

Video: Как приготовить курицу «Терияки»?

Смотрите рецепт от профессионального японского повара Йоши Фудзивары на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму