«Куряча шийка»


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

курині-шийки

курка (тушка) – 1 шт.

печінка куряча – 200 г

шлуночки курячі – 200 г

сердечка курячі – 200 г

манка – 100 г

цибуля – 2 шт.

яйця – 3 шт.

картопля – 5 шт.

помідори черрі – 6 шт.

вершкове масло – 20 г

олія – 80 мл

чебрець – 5 гілочок

сіль – 18 г

чорний мелений перець – 8 г

соус:

цибуля – 1 шт.

вершкове масло – 20 г

біле сухе вино – 50 мл

вершки (18%) – 150 мл

плавлений пастоподібний сир – 100 г

сир із пліснявою – 50 г

мускатний горіх – 2 г

чебрець (сухий) – 2 г

сіль – 2 г

чорний мелений перець – 2 г 

Відваріть печінку, шлуночки та сердечка у підсоленій воді впродовж 30 хв. Бульйон процідіть, потрушки викладіть в миску та остудіть. Потім пропустіть через м’ясорубку з крупною решіткою, додайте підсмажену цибулю, манку, збиті яйця. Посоліть, поперчіть, влийте бульйон та  перемішайте.

Зріжте з курки гузку. Відділіть від шкірки каркас з м‘ясом, виріжте кістки з ніжок. Отриману шкіру заповніть фаршем, отвори зашийте кулінарною ниткою. Зв’яжіть ніжки.

Змішайте олію з чебрецем, сіллю та перцем. Викладіть в маринад розрізану навпіл помиту неочищену картоплю та помідори черрі, перемішайте.  Перекладіть овочі з маринадом на деко з пергаментом. Покладіть нафаршировану курку, змастіть її маринадом. Запікайте 50 хв. за температури 180°С.

Приготуйте соус. В розігрітому вершковому маслі обсмажте до прозорості подрібнену цибулю. Влийте вино і випарюйте 5 хв. Додайте вершки, варіть 3 хв. Додайте пастоподібний сир та сир з пліснявою, перемішайте до однорідності.

Після перших бульбашок додайте мускатний горіх, чебрець, сіль та перець. Доведіть до кипіння та зніміть з вогню. Подайте курку з соусом.

Video: Как приготовить куриную тушку, фаршированную потрохами

Смотрите рецепт праздничного блюда - куриной тушки, фаршированной потрохами, на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити